Пошук

У ПОШУКАХ ОЛІМПІЙСЬКОГО ВОГНЮ

Таку назву мало спортивне свято, проведене в нашому педагогічному коледжі. Учасниками його стали студенти чотирьох команд: ”Факел“, ”Олімпійці“, ”Чемпіони“ та ”Прометей“. На шляху до заповітної мети їм довелося здолати чимало перешкод, засвоїти багато нових знань і оволодіти масу практичних навичок.

Ведучі свята здійснили цікаву подорож до столиці Стародавньої Греції Афін, де 110 років тому було запалено перший Олімпійський вогонь і завдяки ентузіазму французького барона П’єра де Кубертена стартували перші Олімпійські ігри.

Після внесення символічного прапора кращими спортсменами коледжу було представлено наших гостей: багаторазового Чемпіона Європи та світу з армспорту Андрія Пушкаря, Чемпіонку світу з літнього біатлону та Всесвітньої Зимової Універсіади, майстра спорту Міжнародного класу Світлану Крикончук, представників Тернопільського обласного відділення НОК України Андрія Огнистого, Валерія Кравчука, Анатолія Ігнатенка, заслуженого тренера України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства Олега Бережанського (Кременецька СДЮСШОР), директора Кременецької обласної ДЮСШ ”Колос“ із санного спорту Анатолія Малищика.

З вітальним словом до учасників свята звернулись заступник директора з навчально-виховної роботи педагогічного коледжу Оксана Камінська й окремі гості.

У проміжках між виступами ведучі розповідали про мету олімпійського руху, про місце фізичних вправ у житті видатних лікарів, філософів, поетів, мандрівників, науковців, а мистецькі колективи підтримували спортивний дух конкурсантів.

Вісім непростих, але цікавих конкурсів стали для юних спортсменів своєрідними етапами боротьби за Вогонь Малої Олімпіади, який у кінцевому підсумку і запалив капітан команди-переможця  ”Олімпійці“. ІІ – ІV місця відповідно посіли команди ”Чемпіони“, ”Факел“ і ”Прометей“. Проте настрій був відмінним у всіх учасників Олімпіади.

Суддями змагань виступили Ганна Леськів-Бондарчук, Оксана Петрів, Микола Менжерес та Ірина Олійник, а до складу журі увійшли Роман Дубровський, Віктор Голуб і Василь Трифонюк.

Переможцям вручили нагороди, а тернопільські  гості підготували для всіх учасників подарунки у знак вдячності за високий організаторський, методичний і творчий рівень спортивного свята.

 
Анонси
Галерея
27
2727
На даний момент 1355 гостей на сайті