Пошук

І КАРАТЕ, І КІКБОКСИНГ НАМ ПІД СИЛУ!

У м. Дніпропетровську відбувся Чемпіонат України з традиційного карате і кікбоксингу серед дорослих, юнаків і дівчат, в якому брали участь студенти факультету фізичного виховання нашого інституту, п’ятикурсник Андрій Коць і четвертокурсник Андрій Голуб. Наші хлопці виступали за програмою дорослих спортсменів. На Чемпіонат приїхали більше 250 учасників з усіх регіонів України. Таке широке представництво претендентів на звання Чемпіона України обумовило ускладнений та ущільнений графік поєдинків.

Насамперед відбулись попередні бої, в яких всі учасники змагалися за право вийти до чвертьфіналу. Наші Андрії успішно здолали цей бар’єр. Вони виявилися сильнішими і у чвертьфінальних зустрічах й увійшли до півфінальних пар. Участь у півфіналі дозволила Андрію Голубу посісти почесне четверте місце у двох розділах: лайт-контакті та фул-контакті. Його більш досвідчений тезка здолав своїх суперників і в півфіналі, ставши учасником двох фінальних поєдинків: у розділах лайт-контакт та фул-контакт.

У фіналі розділу фул-контакт Андрію Коцю протистояв семиразовий Чемпіон світу з Дніпропетровська Тарас Горотюк. Солідний спортивний досвід, отриманий на міжнародних змаганнях, і фактор рідних стін допомогли Чемпіону світу відстояти звання Чемпіона України. Наш студент, відповідно, став срібним призером і володарем титулу ”Віце-Чемпіон“. Зате у фіналі розділу лайт-контакт Андрій Коць переграв майстра спорту з Івано-Франківська Івана Ільницького, чим здобув титул Чемпіона України та звання кандидата у майстри спорту з цього виду кікбоксингу.

Готував наших спортсменів до змагань і безпосередньо керував їхнім сходженням сходинками спортивного успіху на Чемпіонаті України тренер Кременецької федерації кікбоксингу Сергій Коптюк.

 
Анонси
Галерея
1
11
На даний момент 353 гостей на сайті