Пошук

ПРОФІЛЬНИЙ ”ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ“

Профорієнтаційна робота – процес безперервний, а тому потребує постійної уваги, урізноманітнення форм і методів проведення профорієнтаційних заходів і розширення їх географії на все нові шкільні регіони. Нещодавно науковці кафедри загальної і соціальної педагогіки організували профільний ”День відкритих дверей“ для учнів випускних класів Горинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Кременецького району. Шкільну делегацію очолювали класний керівник 11 класу В.Б.Войтович, класний керівник 9 класу Г.В.Орловська та соціальний педагог – практичний психолог школи О.М.Тимець, відома творчою співпрацею з нашими науковцями у справі організації науково-методичних семінарів і практичних майстер-класів із соціально-психолого-педагогічної проблематики.


Гості академії – учні загальноосвітньої школи – потенційні абітурієнти нашого навчального закладу: 9-класники – на спеціальність ”Дошкільна освіта“ педагогічного коледжу, 11-класники – на спеціальності ”Дошкільна освіта“ і ”Соціальна педагогіка“ академії. Школярі отримали повноцінну інформацію і про інші профілі підготовки педагогічних кадрів у нашому навчальному закладі, що розширило можливості їх вільного вибору майбутньої педагогічної професії.

Проректор з виховної роботи академії, кандидат педагогічних наук М.В.Сиротюк розповів про систему та особливості навчально-виховної роботи нашого ВНЗ, його зарубіжні зв’язки та перспективи розвитку; декан педагогічного факультету, кандидат педагогічних наук, доцент Л.І.Врочинська – про специфіку навчання на факультеті та унікальну важливість дошкільної освіти, соціальної педагогіки і практичної психології у наш складний час. Третьокурсниця спеціальності ”Соціальна педагогіка“ Анна Крижна поділилась зі своїми майбутніми колегами ”таємницями“ студентського життя, а голова студентського профкому Андрій Заблоцький дав характеристику діяльності студентських самоврядних структур академії і показав їх роль у забезпеченні належних умов навчання та культурного дозвілля студентів.

Гості ознайомилися з навчально-матеріальною базою академії, відвідали Музей історії навчального закладу, де кандидат історичних наук, старший викладач кафедри суспільних дисциплін Г.Я.Сеньківська організувала їм екскурс у багате і цікаве минуле нашої альма-матер, розповіла про тих, хто творив її історію в далекому і ближньому минулому, хто формує її сьогодення та забезпечує перспективи на майбутнє.

 
Анонси
Галерея
Оркестр народних інструментів
Оркестр народних інструментівОркестр народних інструментів
На даний момент 1269 гостей на сайті