Пошук

СПОРТ, ЗДОРОВ’Я І БЛАГОДІЙНІСТЬ

На стадіоні нашої академії відбулося спортивно-оздоровче свято ”Проводи зими“, організоване викладачами циклової комісії фізичного виховання педагогічного коледжу з провідною участю К.Г.Єрусалимець та І.О.Олійник.

До програми заходу увійшли цікаві конкурси та зимові забави: ”Перетягування канату“, що символізує боротьбу зими з весною; ”Попади в ціль“, де кожен з учасників мав нагоду повправлятись у метанні сніжок; конкурс-естафета на санках ”Хто швидше?“, ”Довгі коси“ з плетенням стрічок на вправність та якість; ”Снігова баба“ – ліплення сніговика в умовах мінусової температури. Після кожного конкурсу проходило нагородження переможців із врученням невеличких, але корисних для студента призів.

Розважальну частину свята взяли на себе солісти народного ансамблю ”Калина“, які виконали веснянки, та студент 41-Рк групи Павло Старух, котрий розвеселив присутніх гуморескою ”Кухлик“.

Вели святкову програму Галина Романчук (32-Дк) та Андрій Дубас (41-Рк). Роль Зими виконала Юлія Перепилюк, а в образі Весни виступила її колега з 32-Дк групи Соломія Андріюк.

Та по-особливому очікуваною і доречною після змагань виявилась заключна частина свята, що проходила у вигляді благодійної акції. Вона включала розпродаж лотерей і кулінарних виробів студентів у символічній  ”Крамничці“.  Тут можна було зігрітися гарячим чаєм, поласувати смачними варениками, пирогами, бутербродами та солодощами.

Всі кошти, виручені під час акції, підуть на підтримку воїнів АТО.

 
Анонси
Галерея
60
6060
На даний момент 771 гостей на сайті