Пошук

НАША КОМАНДА!

З 20 по 22 березня 2015 року в Будинку спорту ”Локомотив“ (м.Харків) проходив ХХІІ Чемпіонат України з арсмпорту. Учасниками  змагань стали 194 спортсмени з 19 областей України.

Студент 11-Фз групи нашої академії, Чемпіон Європи та світу серед юніорів, майстер спорту України Ігор Пасєка посів третє місце на праву руку у ваговій категорії 90 кг серед дорослих. Його поєдинок із Чемпіоном світу Євгенієм Прудником став найяскравішим у змаганнях. Суперник отримав перемогу, проте вона далась йому дуже нелегко. У Баку, де проходив XXIV Чемпіонат Європи з армспорту, у ваговій категорії 90 кг у змаганнях на ліву руку серед юніорів до 21 року Ігор виборов золоту нагороду, а на праву руку посів друге місце. У змаганні серед дорослих Ігор Пасека виборов бронзову нагороду Чемпіонату Європи у змаганнях на ліву руку.  На XХXVI Чемпіонаті світу з армспорту у столиці Литви – Вільнюсі змагалися кращі спортсмени світу. У ваговій категорії 90 кг серед спортсменів до 21 року Ігор впевнено переміг своїх конкурентів на ліву та праву руку, ставши дворазовим Чемпіоном світу.

Ще один учасник ХХІІ Чемпіонату України з арсмпорту, випускник нашого ВНЗ, срібний призер Чемпіонату України і Кубка світу серед професіоналів, майстер спорту України Вадим Стецюк, зайняв третє місце на ліву руку і четверте на праву в категорії 100 кг.

Переможцем Чемпіонату України 2015 року у ваговій категорії +110 кг на ліву та праву руку став тренер наших рукоборців, заслужений майстер спорту України, багаторазовий Чемпіон світу та Європи  Андрій Пушкар.

Чемпіонат України став відбірковим на Чемпіонат Європи, який відбудеться з 1 по 7 червня в м. Софія (Болгарія) і на Чемпіонат світу, що пройде з 26 вересня по 4 жовтня в м Куала-Лумпур (Малайзія).

 
Анонси
Галерея
48
4848
На даний момент 785 гостей на сайті